Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Džikić: Nema puno mudrolija – Armani ima prednost, ali od nas se očekuje energija i fokus

Prvi strateg kluba iz Njegoševog parka, Aleksandar Džikić, kazao je uoči meča sa Armanijem iz Milana da očekuje reakciju svojih prvotimaca nakon bolnog poraza od Zvezde u “Morači”.

– Nema puno mudrolija, postoji prednost Armanija, ali od nas se očekuje energija i fokus. Ja ne vidim zašto bi Majk Džejms bio bolji od Nikole Ivanovića. Od svojih igrača tražim da rade i da se bore – i od ovih talentovanih i od onih manje talentovanih. Kome to nije jasno neće biti u Budućnosti i kraj priče. Ljudi su jedva dočakli da vide ovo, to su zaslužili navijači, vi novinari i mi kao klub. Prostačka su mi ta kafanska nabrajanja pobjeda i učinka. Ali, svako ima pravo, valjda, na svoje mišljenje… Mene to ne zanima i time ne opterećujemo igrače – kazao je Džikić i dodao:

– Znamo da će dvorana da bude puna. Armani je jedna nova, osvježena ekipa, imaju Džejmsa koji je najpotentniji plejmejker u Evropi. Imaju visoku, snažnu centarsku i potpuno novu bekovsku liniju. Moraće da se radi pametno u napadu i baš mnogo u odbrani. Gordić i Danilo Nikolić će biti u timu sjutra, napokon smo kompletni.

Na pitanje da li očekuje pozitivnu reakciju nakon ubjedljivog poraza od Zvezde pred svojim navijačima, Džikić je rekao:

– Svaki poraz ostavlja nekakav trag, kao i pobjeda. Normalno da imaju neku reakciju i da se ona od njih očekuje. Nije ovo “lako ćemo” sredina, kao “ima vremena”, prosto nije tako. Očekujem da se oni tome prilagode i da to shvate. Da se pojavi jedna sinergija – istakao je prvi strateg “plavih”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve