Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Džekson: Biće ludo u Beogradu, za ovo se živi

Odmah poslije meča, Edvin Džekson i Noris Kol su naglasili da induvidalni učinak nije bitan, da je Budućnost do izjednačenja u seriji stigla timskog igrom, vjerom

Noris Kol i Edvin Džekson su u meču broj četiri finalne serije zajedno ubacili 54 poena, a Budućnost je slavila sa 84:80 i izborila odlučujuću petu utakmicu u Beogradu.

Foto: KK Budućnost

Odmah poslije meča, Edvin Džekson i Noris Kol su naglasili da induvidalni učinak nije bitan, da je Budućnost do izjednačenja u seriji stigla timskog igrom, vjerom… Rekli su da kompletan tim disao kao jedan, a da je cilj bio da se ekipa iskupi pred domaćim navijačima za dva teška i bolna poraza u Beogradu.

“Polazim prvo od sebe. Igrao sam jako loše i želio sam da se iskupim za prikazano u prva dva meča. Isto to su željeli i ostali momci. Zbog toga smo i uspjeli da izborimo novi meč u Beogradu. Daćemo sve od sebe. Očekuje nas utakmica za koju se živi. Svaki igrač radi, trenira i sanja o velikim utakmica i da je dio njih. Nas baš takva očekuje”, naglasio je Džekson za Sport Klub i nastavio:

“Znamo šta nas očekuje u Beogradu. Biće zaista ludo igrati u ambijentu koji će napraviti navijači Zvezde. Sa mnogo samopouzdanja iščekujemo početak duela jer smo ostvarili dvije pobjede u nizu, jer smo vidjeli da možemo da dobijemo Zvezdu. Srećni smo što smo došli do pete utakmice u finalnoj seriji. Dolazimo da se borimo, da damo sve od sebe. Ne interesuje nas da li će utakmica biti lijepa ili ružna, želimo da postignemo poen više od rivala, da odbranimo titulu”.

Utakmica između Crvene zvezde i Budućnosti igra se u ponedeljak sa početkom u 19 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve