Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Džaferović operisala prednje ukrštene i spoljašnji ligament: Spremna sam za vježbe i terapiju

Članica nacionalnog tima i Budućnosti za dvije sedmice će na prvu kontrolu. Pauza će potrajati, a disciplina je najvažnija u oporavku

Katarina Džaferović operisala je 10. septembra u Hrvatskoj prednje ukrštene ligamente, a kod zahvata doktor je vidio problem i kod spoljašnjeg ligamenta. Operacija je trajala dva i po sata.

Dan nakon zahvata stigla je kući.

– Teško mi je jer osjećam veliki bol. Dio kod prednjih ukrštenih ne boli, ali drugi dio – spoljašnjeg ligamenta mi smeta – kazala je mlada rukometašica.

Članica nacionalnog tima i Budućnosti za dvije sedmice će na prvu kontrolu. Pauza će potrajati, a disciplina je najvažnija u oporavku.

– Sve zavisi kako ću se osjećati. Doktor je zadovoljan kako je prošao zahvat, a sve ostalo je do mene – trebaće strpljenja najviše. Čekaju me vježbe, terapija, a za to sam spremna.

Mlada rukometašica gledala je ”plave” na premijeri Lige šampiona. Ubijeđena je da će njen tim u narednom meču sa Borusijom izgledari mnogo bolje. Nadu temelji na izdanju iz drugog dijela meča u Koprivnici.

– U prvom poluvremenu nijesmo poštovali dogovor, nije bilo neke discipline i konkretnosti što je negdje i razumljivo jer je sastav nov i još nije uigran Očekivala sam više u odbrani ali svakako da je ovo bila dobra provjera da se vidi šta treba još da se radi. U nastavku smo djelovale mnogo bolje, očigledno da je u svlačionici došlo do pravih odgovora i dogovora. Vjerujem da ćemo u drugom kolu postaviti stvari na mjesto i pokazati više.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve