Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Dvojica napadača noževima napala Mesuta Ozila u Londonu, Kolašinac ih otjerao

Napadači su Arsenalovog vezistu napali danas popodne u Sjevernom Londonu. Özil se vozio u svom Mercedesu kad su se pojavila dvojica napadača na mopedima koji su pokušavali zaustaviti auto kako bi se obračunali s igračima Arsenala

Mesuta Özila napala su danas dvojica pljačkaša noževima, a spašavao se uz pomoć Seada Kolašinca, piše Daily Mail. Navodno je riječ o pokušaju krađe automobila zvijezde Arsenala.

Foto: Twitter

Napadači su Arsenalovog vezistu napali danas popodne u Sjevernom Londonu. Özil se vozio u svom Mercedesu kad su se pojavila dvojica napadača na mopedima koji su pokušavali zaustaviti auto kako bi se obračunali s igračima Arsenala.

Sead Kolašinac izašao je iz auta i golim rukama odbio naoružane napadače, a Özil je iz auta pobjegao u turski restoran koji je bio u blizini. Konobari i kuvari istrčali su iz restorana kako bi pomogli igračima.

Policija je stigla nakon nekoliko minuta te je obavila razgovor Özilom i Kolašincem, ali i s ostalim svjedocima. Preuzeli su snimke nadzornih kamera i započeli potragu za napadačima.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve