Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Đuretić pred CSKA: Uz malo sreće da stignemo do trijumfa

U prvom meču bugarski tim je pred svojim navijačima slavio sa 4:0, ali trener Dragoljub Đuretić najavljuje borbu i dobar rezultat

Fudbaleri OFK Titograda večeras će pod Goricom dočekati CSKA iz Sofije u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Foto: OFK Titograd

U prvom meču bugarski tim je pred svojim navijačima slavio sa 4:0, ali trener Dragoljub Đuretić najavljuje borbu i dobar rezultat.

“Naš cilj je da pružimo maksimum i uz pomoć sreće koja je neophodna u ovakvim susretima stignemo do trijumfa. Spremni smo da popravimo utisak iz Sofije”, navodi Đuretić.

“Romantičari” će greške, posebno u opasnim zonama ispred gola i na sredini terena, morati da svedu na minimum.

“Tih 40 minuta prvog dijela iz Sofije mogu da nam budu pokazatelj kako treba da igramo. Stajali smo dobro, imali čak i neke šanse, ali smo nakon gola potpuno pali. CSKA je naravno, kao odlična ekipa, rekao bih najatraktivnija u regionu sa svojim Brazilcima i Portugalcima, sve naše greške iskoristio”.

A strateg “armejaca” Dobromir Mitov i pored velike prednosti iz Sofije, ne gleda na meč pod Goricom kao na pripremu za narednu rundu i Osijek.

“Ni slučajno”, opominje četrdesetsedmogodišnji stručnjak. “Evropski mečevi ne služe za eksperimentisanje, rotacija u odnosu na prvi meč će biti ali nikakvog potcjenjivanja ne smije. Imamo obavezu prema ovom dresu, a i Titograd je u dobrom dijelu prvog pluvremena pokazao da može da bude izuzetno nezgodan i da nam napravi probleme” jasan je Mitov.

Izvorcdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve