Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Đuretić: CSKA je moćan klub, čeka nas težak zadatak

Prvi meč 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope ekipa Titograda odigraće u Sofiji devetog jula, dok je revanš sedam dana kasnije na Stadionu pod Goricom

Trener OFK Titograda Dragoljub Đuretić smatra da je CSKA iz Sofije moćan klub i da Podgoričane čeka težak posao na početku kvalifikacija za Ligu Evrope.

Foto: Cdm.me

Klub sa Starog aerodroma neće imati šta da izgubi u predstojećem dvomeču.

“Zbog obaveza u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope odmor je kratko trajao, pripremamo se na našim terenima sa praktično novim timom, jer je bilo puno odlazaka a znatno manje dolazaka. Nijesmo imali puno sreće na žrijebu, jer je bugarski CSKA moćan klub, pa nas čeka vaoma težak zadatak. Oni su apsolutni favoriti, ali predaje unaprijed nema”, ističe trener Titograda Dragoljub Đuretić za Portal RTCG.

Juče su popularni “romantičari” na DG Areni u Lješkopolju savladali novog prvolilgaša Podgoricu sa 2:1, pogocima Mendija i Djalovića a novu provjeru tim Titograda imaće na svom terenu na Starom aerodromu u srijedu, 3. jula od 18 i 30 protiv Iskre.

Prvi meč 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope ekipa Titograda odigraće u Sofiji devetog jula, dok je revanš sedam dana kasnije na Stadionu pod Goricom.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve