Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Durent: Volio bih da zaigram u Barseloni

U razgovoru za "Bleacher Report" on je rekao da bi volio posljednju sezonu u karijeri odigrati van Sjedinjenih Američkih Država i to vjerovatno u Evropi

Kevin Durent je ljetos prešao iz Golden Stejt Voriorsa u Bruklin Netse, ali će još neko vrijeme čekati na debi u novom klubu zbog povrede.

Foto: Twitter

Iako je tek stigao u Netse Durent već razmišlja o narednom koraku u svojoj karijeri. On je priznao da čak postoji mogućnost da zaigra i u Evropi kako bi vidio da li može uraditi još više.

U razgovoru za “Bleacher Report” on je rekao da bi volio posljednju sezonu u karijeri odigrati van Sjedinjenih Američkih Država i to vjerovatno u Evropi.

“Postigao sam mnogo toga u karijeri za relativno kratko vrijeme i volio bih da vidim da li mogu postići još više. Zbog toga bih iskreno želio svoju posljednju sezonu provesti van SAD-a. Volio bih da zaigram za Barselonu jednog dana. Barselona igra u drugoj ligi svijeta ako bismo ih gledali po jačini. Njihove utakmice su jako zabavne i Evroliga je veoma zanimljiva”, rekao je Durent.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve