Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurđić: Odmora preko glave

Bogdan jedva čeka i nove obaveze sa nacionalnim timom. ,,Ajkule“ su bile u naletu nakon Evropskog šampionata u Budimpešti. Međutim, korona virus je pomjerio kvalifikacije za OI i mnoga druga takmičenja

Đurđić, Foto: Pobjeda.me

“Krećemo sa zajedničkim radom u bazenu. Dva mjeseca smo bili bez zajedničkih aktivnosti, a ovo što smo kod kuće trenirali i što nam je bilo dozvoljeno da trčimo, nije bilo ništa specijalno. Malo i premalo za nešto više. Suvi treninzi vodu ne mogu da zamijene. Mislim da ćemo do kraja juna raditi zajedno, zatim nas čeka pauza od mjesec pred novu sezonu. Moramo se vratiti u formu”, istakao je Đurđić.

Situacija u klubu je stabilna.

“Dolazi Andrija Prlainović, a imamo informaciju da će svi igrači ostati. Marsej je stabilan klub. Što se tiče mene tu sam i za narednu sezonu”, rekao je Đurđić.

Naš reprezentativac smatra da je napravio pravi potez dolaskom u francuski klub.

“Marsej postaje jedan od najboljih klubova u Evropi. Atmosfera je sjajna, kvalitetno se radi i osjećam se kao kod kuće. Marsej je, inače, bio kvalitetan klub, ali ide ka tome da bude među pet ili dest najboljih u Evropi. Nadam se da ćemo od naredne sezone napraviti korak više i izboriti plasman na F8 Lige šampiona. Očekuje nas zanimljiva sezona, a nadamo se da će i sve ovo što prije da prođe”, dodao je on.

Bogdan jedva čeka i nove obaveze sa nacionalnim timom. ,,Ajkule“ su bile u naletu nakon Evropskog šampionata u Budimpešti. Međutim, korona virus je pomjerio kvalifikacije za OI i mnoga druga takmičenja.

“Bili smo u naletu, ali ne mislim da će nas ovo usporiti nakon što se vratimo u bazen. Siguran sam da ćemo nastaviti gdje smo stali”, kazao je Đurđić.

Svjetsko prvenstvo u vaterpolu odloženo je za godinu nakon Olimpijskih igara. Godina nakon takmičenja u Tokiju, biće i izazovna i prenatrpana.

“Za dvije godine će biti teško. U maju je Svjetsko prvenstvo, a u julu šampionat Evrope. Biće i neobično”, rekao je Đurđić.

“Nije lako odjednom promijenit skoro sve životne navike. U Marseju sam dva mjeseca kod kuće. Istina, dozvoljeno nam je bilo da izađemo na sat, ali ne daleko od kuće. Bukvalno je svaki dan bio isti. Vrtiš se po kući… Ali, svakako, nikad više ovoliko vremena neću imati da sjedim doma i da ne radim ništa”, zaključio je Đurđić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve