Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Duel timova u formi: Zeta čeka iznenađujućeg lidera

Najmlađi prvoligaš je apsolutni hit sezone – Podgorica je lider, tim bez poraza nakon pet kola i tim sa najboljom gol razlikom (9:1). Sve to uslovilo je da Lješkopoljci u dobrom raspoloženju rade tokom ove sedmice i puni samopouzdanja odlaze na megdan Zeti, gdje će nastojati da pozitivnu seriju nastave i potvrdu sjajnu formu

Zeti, koja je poslije dvije vezane pobjede (Rudar i Sutjeska) na diobi četvrtog mjesta, gostuje prvoplasirana Podgorica (19.00), uz Dečić jedina ekipa koja još nema poraz.

Adrović, Foto: FSCG

“Čeka nas teška, vjerujem i dobra utakmica. Podgorica je klub koji organizaciono raste i imajući u vidu igrački kadar kojim raspolaže njeni rezultati za mene nijesu iznenađenje. Pozicija na tabeli našeg rivala je zahtijevala maksimalnu ozbiljnost u pripremi utakmice. Znamo s kim igramo, da je u pitanju ekipa sa odličnim individualcima koji zavređuju pažnju “, kazao je trener Zete Dejan Roganović.

“I mi smo puni samopouzdanja poslije dobrih igara i pobjeda u minula dva kola. Vjerujem da ćemo odgovoriti i ovom izazovu. Podgorica ima i mane, na nama je da ih iskoristimo i sa nova tri boda nastavimo da dišemo za vrat vodećim ekipama”.

Najmlađi prvoligaš je apsolutni hit sezone – Podgorica je lider, tim bez poraza nakon pet kola i tim sa najboljom gol razlikom (9:1). Sve to uslovilo je da Lješkopoljci u dobrom raspoloženju rade tokom ove sedmice i puni samopouzdanja odlaze na megdan Zeti, gdje će nastojati da pozitivnu seriju nastave i potvrdu sjajnu formu.

“Nema opuštanja. Svjesni smo da je Zeta neugodna ekipa, koja ima dosta mladih igrača, pa su oscilacije normalne.Izgubili su na svom terenu od Dečića, a onda savladali Sutjesku u Nikšiću. Radi se o ekipi koja predstavlja kombinaciju mladih i iskusnih igrača, o ekipi koja je uvijek neugodna i željna dokazivanja, tako da znamo što nas očekuje. Ali, idemo hrabro da se suprostavimo rivalu i da pokušamo da zadržimo kontinuitet dobrih partija i rezultata”, rekao je vezista Jovan Nikolić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve