Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Duel sa Sjevernom Makedonijom: Vukotić odabrao za gostovanje u Skoplju

Selektor U-21 reprezentacije Miodrag Vukotić objavio je spisak igrača koji konkurišu za nastup u duelu sa Sjevernom Makedonijom. Gostovanje Sjevernoj Makedoniji predstavlja posljednji meč za ,,sokole“ u ovom ciklusu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Mlada reprezentacija Crne Gore 17. novembra gostuje Sjevernoj Makedoniji…

Vukotić, Foto: FSCG

Selektor U-21 reprezentacije Miodrag Vukotić objavio je spisak igrača koji konkurišu za nastup u duelu sa Sjevernom Makedonijom.

Vukotić je pozvao 25 igrača – golmani: Balša Popović (Grbalj), Nikola Ivezić (Podgorica), Sergej Joksimović (OFK Titograd); odbrana: Ognjen Obradović (Iskra), Anto Babić, Bogdan Milić (Budućnost), Stefan Milić (Varaždin, Hrvatska), Bojan Roganović, Amir Muzurović (OFK Titograd), Džonatan Drešaj (Dečić), Nikola Janjić (Sutjeska); vezni red: Danilo Pešukić (Dečić), Ivan Bojović (Budućnost), Miloš Brnović, Ognjen Gašević (OFK Titograd), Srđan Krstović, Lazar Lambulić (Zeta), Milan Vukotić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Aleksa Latković (Osijek, Hrvatska), Marko Matanović (Jezero), Matija Račić (Iskra), Nikola Tripković (Podgorica); napad: Nikola Krstović (Crvena zvezda, Srbija), Lazar Mijović (Budućnost), Marko Rakonjac (Čukarički, Srbija).

Gostovanje Sjevernoj Makedoniji predstavlja posljednji meč za ,,sokole“ u ovom ciklusu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Duel se igra u Skoplju, 17. novembra od 13:30 časova.

“Obzirom da više nemamo šansi za neki veći plasman u našoj grupi, odlučili smo se da na spisku budu samo igrači koji će imati pravo nastupa i u sljedećem ciklusu. Na taj način će takmičarski meč u Skoplju za njih biti početak priprema za naredne kvalifikacije. Zbog administrativnih problema nijesmo mogli da pozovemo još neke igrače, ali se nadam da ćemo na sljedećimokupljanjima imati veći fond igrača na raspolaganju”, istakao je selektor Vukotić za zvanični sajt FSCG.

,,Sokoli“ su se okupili danas u Podgorici, gdje će trenirati do polaska za Skoplje.

IzvorFSCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve