Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Dubljević: Odluka Evrolige da prekine takmičenje je ispravna

Kapiten naše reprezentacije i Valensije podržao je odluku da se takmičenje u Evroligi suspenduje, a sezona ne dobije epilog ovog ljeta. To je i istakao u video intervjuu za Evroligu

Bojan Dubljević priprema se za nastavak španske ACB lige, njegova Valensija biće domaćin završnog turnira ovog mjeseca. Sa španskim timom, nakon odluke da se sezona Evrolige definitivno prekine, ostao je bez borbe za četvrtinale u evropskoj eliti.

Dubljević, Foto: Euroleague.net

Kapiten naše reprezentacije i Valensije podržao je odluku da se takmičenje u Evroligi suspenduje, a sezona ne dobije epilog ovog ljeta. To je i istakao u video intervjuu za Evroligu.

“Vjerujem da je ovo, u ovoj situaciji, najbolja odluka. Za sve nas u košarci, jer je sada najbitnije da svi budemo sigurni, da na pravi način brinemo o našim porodicama”, rekao je Bojan.

Nikšićanin je istakao, da tokom ljeta košarkaši definitivno ne bi bili na pravi način spremni za evroligaške izazove, pogotovo za završnicu sezone i borbu za najbitniji klupski trofej u Evropi…

“U Evroligi morate biti na izuzetno visokom nivou forme, da bi nastupali morate biti potpuno spremni. A u ovoj situaciji, gdje se dva mjeseca i više nije igralo i nije treniralo na terenu, odluka da se takmičenje prekine je ispravna”, dodao je Bojan.

Bojan je veliki takmičar i borac na terenu, iza njega je najduži period bez mečeva u karijeri… Valensija će, iako oslabljena, tražiti šansu za borbu na finalnom turniru ACB lige ovog juna do kraja.

“Što se mene lično tiče, mnogo mi fale utakmice, samo nadmetanje, posebno mi nedostaje igranje pred publikom u Valensiji, u našoj dvorani. To je ono što nas tokom karijere gura naprijed, pruža nam ono pozitivno razmišljanje da igramo bolje i napredujemo. Sa druge strane, znam da će sve ovo proći i da ćemo tu jaku konekciju imati ponovo”, rekao je Bojan Dubljević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve