Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Drugo pojačanje za Barane: Gazivoda u Mornaru

Gazivoda je baš kao i Đukić raskinuo saradnju sa prvoligašem sa Zlatice i kao slobodan igrač došao je u Bar, a trebalo bi da predstavlja pojačanje u veznom redu kod Obrena Sarića

Mornar je dobio i drugo pojačanje u zimskom prelaznom roku novi član Barana je Savo Gazivoda. Tako je drugoligaš iz Bara nakon Božidara Đukića angažovao još jednog doskorašnjeg člana Koma.

Gazivoda, Foto: Playmakerstats.com

Gazivoda je baš kao i Đukić raskinuo saradnju sa prvoligašem sa Zlatice i kao slobodan igrač došao je u Bar, a trebalo bi da predstavlja pojačanje u veznom redu kod Obrena Sarića.

Gazivoda je u karijeri je nastupao za Budućnost, Dečić, Ekstremaduru, Iskru, Bokelj, Radnik, Radnički i ČSK Čelarevo, a u prvom dijelu sezone igrao je samo pet utakmica za Kom, pa je zbog toga i napustio redove prvoligaša sa Zlatice.

Fudbaleri Mornara, inače, juče su odigrali prvu pripremnu utakmicu za proljećni dio sezone. Rival Baranima na pomoćnom terenu SRC “Topolica” bila je ekipa Adrije, a kombinovani tim barskog drugoligaša poražen je 3:2. Mornar će u četvrtak u Baru odmjeriti snage protiv Budućnosti.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve