Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Drugi meč Budućnosti i Studentskog centra: Novi test za plave

Istog rivala u utorak u prvoj provjeri u Sportskom centru Morača igrači našeg najvećeg kluba pobijedili su ubjedljivo, 93:66

Košarkaši Budućnosti igraće drugu pripremnu utakmicu večeras (19.30 h), protiv filijale i novog ABA 2 ligaša Studentskog centra.

Kobs, Foto: Krka/Drago Perko/kosarka.si

Istog rivala u utorak u prvoj provjeri u Sportskom centru Morača igrači našeg najvećeg kluba pobijedili su ubjedljivo, 93:66.

Ni jednu od četiri dionice meča prvotimci našeg ABA ligaša nijesu izgubili. Strateg ,,plavih Petar Mijović očekuje podjednako ozbiljan pristup od prvotimaca i u ovom testu. Situacija je delikatna, jer prvobitni plan nastupa na pripremnim utakmicama nije realizovan (otkazan turnir u Sarajevu).

Podgoričani i dalje čekaju, da li će im biti dozvoljeno putovanje za Sloveniju i odigravanje tri meča u Kranjskoj Gori.

Ukoliko ne dobiju dozvolu, izvjestan je odlazak na mini-turneju u Makedoniji. Sveukupno, stručni štab je zadovoljan zalaganjem prvotimaca od starta priprema. Ističe se izuzetno kvalitetan rad i nivo forme kada su u pitanju bekovi.

Tako je plejmejker Džastin Kobs izuzetno spreman stigao iz Kalifornije sredinom avgusta iako od sredine marta nije imao timski košarkaški trening. Takođe, utisak je da bek naše reprezentacije Nikola Ivanović ulazi u novu sezonu nikad spremniji.

Žestok individualni rad tokom proljeća i ljeta se isplatio. Za ovaj duel Budućnost Volija i Studentskog centra, za razliku od prvog, biće vođena zvanična statistika.

Obezbijeđen je i direktan prenos na televiziji MNE Sport.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve