Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Drama i dva produžetka, Reptorsi smanjili na 2:1 (VIDEO)

Iako je Toronto vodio konstantno, Milvoki je u samom finišu regularnog dijela uspio da se vrati i izjednači, pa su se igrali produžeci

Košarkaši Toronto Reptorsa savladali su Milvoki Bakse 118:112 nakon dva produžetka i smanjili zaostatak u finalu Istočne konferencije na 2:1.

Foto: NJ.com

Sjajan meč viđen je u Torontu, a Reptorsi su nakon dva početna poraza uspjeli da se vrate na pobjednički kolosjek.

Iako je Toronto vodio konstantno, Milvoki je u samom finišu regularnog dijela uspio da se vrati i izjednači, pa su se igrali produžeci.

Prvi je prošao u neizvjesnosti i dva tima su opet bila izjednačena, a onda je Kavaj Lenard u finišu drugog preuzeo odgovornost i sa šest ubačenih poena odveo svoj tim do pobjede.

Na kraju Lenard je meč završio sa 36 poena (11/25 iz igre), devet skokova i pet asistencija za ukupno 52 minuta na parketu. Pratio ga je Paskal Sijakam sa 25 poena i 11 skokova, Mark Gasol je imao 16 poena, 12 skokova, sedam asistencija i pet blokada.

U poraženom timu Bruk Lopez je upisao 16 poena i šest skokova, Janis Adetokumbo je imao 12 poena, 23 skoka, sedam asistencija, a Nikola Mirotić 10 poena i pet skokova.

Naredni meč na programu je u srijedu od 2:30 časova u Torontu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve