Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Dragojević: Želim da vratim karijeru na pravi put

Dvadeset devetogodišnji Podgoričanin nije zadovoljan statusom, kao ni stanjem u jermenskom klubu u koji se vratio jesenas, posljednjeg dana prelaznog roka. Dosta je razloga zbog kojih u međuvremenu nije branio, a sve to je ubrzalo želju za odlaskom već ove zime

Crnogorski golman Andrija Dragojević planira da napusti Alaškert u zimskom prelaznom roku.

Dvadeset devetogodišnji Podgoričanin nije zadovoljan statusom, kao ni stanjem u jermenskom klubu u koji se vratio jesenas, posljednjeg dana prelaznog roka.

Dosta je razloga zbog kojih u međuvremenu nije branio, a sve to je ubrzalo želju za odlaskom već ove zime.

– Nije ispalo onako kako sam zamislio. Iskreno, nijesam ni bio za opciju povratka u Jermeniju, jer sam znao da Alaškert organizaciono i finansijski ne može da parira Pjuniku, za koji sam prethodno branio. Čekao sam angažman do pred kraj ljetnjeg prelaznog roka, ali kako su mi se neke ozbiljnije opcije izjalovile prihvatio sam ponudu iz Jerevana, kaže Dragojević, koji nastavlja:

– Kasno sam se priključio ekipi i plan je bio da poslije prve reprezentativne pauze krenem da branim. Ipak, nijesam ostvario najbolji odnos sa trenerom iz Ukrajine. Ruku na srce, rezultati su bili dobri i nije bilo ni potrebe da nešto mijenja u timu. Korona je pravila sve više problema, a potom je izbio rat. Stvari su se iskomplikovale i branio sam samo jedan meč u Kupu. Jedva sam čekao da odem kući. Imam ugovor do ljeta, ali i opciju da januaru promijenim sredinu bez obeštećenja. To želim da iskoristim. Ne planiram da se vraćam u Jermeniju, ističe iskusni čuvar mreže.

Karijera Dragojevića u posljednje dvije i po godine vezana je za Jermeniju, gdje je bio član Alaškerta, Pjunika i Ararata. Iz te zemlje stigao je do crnogorske reprezentacije. Prije toga branio je za kiparsku Karmiotisu, Vlazniju iz Skadra, mostarski Velež, Mladenovac i OFK Beograd. Na domaćoj sceni čuvao je mrežu Lovćena i Grblja.

– Prošla godina nikako nije bila uspješna za mene. Već sam je zaboravio, a u 2021. krećem od nule. Izgubio sam kontinuitet i cilj mi je da pronađem klub u kojem će braniti standardno. Poučen nekim greškama iz prošlosti, neke buduće odluke donosiću pametnije. Vjerujem da ću brzo riješiti svoj status, poručio je Dragojević.

Kakav je plan?

– Sve je u opticaju. Spreman sam da razgovaram sa svima. Nije isključen ni povratak u Crnu Goru ili region. U najboljim sam godinama. Vjerujem da ću karijeru vratiti na pravi put, zaključio je Dragojević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve