Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Dragan Bokan uspio da deblokira račun ABA lige

Na prethodno održanom sastanku ABA lige, 11 od 14 klubova članica je podržalo i ovlastilo Dragana Bokana da u ime ABA lige sa pravnim timom zastupa ovo regionalno takmičenje i pokuša da deblokira račun kod Reiffeisen banke, blokiran od strane Nebojše Čovića, saznaje CdM

Na prethodno održanom sastanku ABA lige, 11 od 14 klubova članica je podržalo i ovlastilo Dragana Bokana da u ime ABA lige sa pravnim timom zastupa ovo regionalno takmičenje i pokuša da deblokira račun kod Reiffeisen banke, blokiran od strane Nebojše Čovića, saznaje CdM.

Bokan, Foto: PR Centar

Klubovi koji su podržali ovu odluku su Cedevita Olimpija, Mornar, Partizan, Zadar, Mega, Igokea, Primorska, Krka, Budućnost Voli, Borac i Split.

Zahvaljujući naporima Dragana Bokana, advokatskog tima i klubova koji su im dali podršku, sa današnjim danom, 15.10.2020. godine, društvu je ponovo omogućeno raspolaganje sredstvima po transakcijskom računu u Raiffeisen banci.

Time je omogućeno nesmetano finansijsko poslovanje i ispunjavanje finansijskih obaveza i ispunjen osnovni preduslov za funkcionisanje ovog regionalnog takmičenja.

Očekuje se da će Dragan Bokan zakazati i voditi sledeću skupštinu na kojoj će se riješiti pravni status rukovođenja i jasna vlasnička struktura ABA lige

Očekuje se da da i ABA 2 neometano počne.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve