Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Dostanić: Pobjeda za samopouzdanje

Trijumf Golubovčanima na Starom aerodromu donijeli su Kalezić i Burzanović, a velike zasluge idu i na račun golmana Akovića koji je odbranio penal Brnoviću

Trener Zete Ratko Dostanić bio je zadovoljan što je njegova ekipa savladala OFK Titograd (0:2) i tako prekinula niz od četiri ligaška poraza.

Trijumf Golubovčanima na Starom aerodromu donijeli su Kalezić i Burzanović, a velike zasluge idu i na račun golmana Akovića koji je odbranio penal Brnoviću.

– Čestitam igračima, ova pobjeda nije važna bodovno koliko za samopouzdanje. I poslije poraza govorio sam da moramo da nastavimo proces učenja, da se igrači naviknu na novi sistem i način rada. Znali smo da će biti teško, lijepo je vidjeti ovo što radi Peco Rakojević jer Titograd ima mnogo mladih igrača, a i na njihovoj i na našoj klupi su bila djeca od 17,18 godina. Rezultat je mogao da bude i drugačiji, ali Aković je odbranio penal i imali smo sreće. Titogradu želim da izbori opstanak, istakao je Dostanić.

Zeta na sedmom mjestu CFL ima 31 bod, a u narednom kolu, iduće subote, na Trešnjici će ugosititi posljednjeplasirani Petrovac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve