Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Dortmund poslao ultimatum Junajtedu: Za Sanča ponude važe do desetog avgusta

Kako prenosi Kristijan Falk, ukoliko Junajted želi Sanča, može da ga dovede najkasnije do desetog avgusta, nakon toga ponude za njegove usluge neće biti razmatrane. Džejdon Sančo ima ugovor sa klubom sa "Signal Iduna Parka" do ljeta 2022. godine, pa se "Milionerima" ne žuri i nalaze se u poziciji u kojoj mogu da postavljaju uslove

Mančester junajted je veoma zainteresovan za krilnog napadača Borusije Dortmund Džejdona Sanča.

Sančo, Foto: Talksport.com

Sjajni Englez je dugo na radaru kluba, pisalo se da bi mogli ovog ljeta da posluju sa “Milionerima”, a nedavno se pojavila i informacija da su “Đavoli” postigli dogovor sa samim fudbalerom.

Navodno je bivši igrač Mančester sitija pristao na ponudu Junajteda, prema kojoj bi u početku zarađivao oko 150 hiljada eura nedjeljno, dok bi njegova plata dostigla i 220 hiljada eura na sedmičnom nivou.

Tako je jasno da je ostalo još da tim sa “Old Traforda” postigne dogovor sa Borusijom Dortmund oko obeštećenja, a tu je trenutno veliki problem, jer uprava kluba iz Mančestera u ovom trenutku nije spremna da plati više od 60 miliona eura za usluge engleskog reprezentativca.

Dortmund traži duplo više i sada je postavio ultimatum “Đavolima”.

Naime, kako prenosi Kristijan Falk, ukoliko Junajted želi Sanča, može da ga dovede najkasnije do desetog avgusta, nakon toga ponude za njegove usluge neće biti razmatrane.

Džejdon Sančo ima ugovor sa klubom sa “Signal Iduna Parka” do ljeta 2022. godine, pa se “Milionerima” ne žuri i nalaze se u poziciji u kojoj mogu da postavljaju uslove.

Čeka se odgovor sa “Old Traforda”, jasno je da je ponuda od 60 miliona eura bila samo opipavanje pulsa i pokušaj da se spusti Sančova cijena, ali vidjećemo kako će izgledati naredna ponuda Mančester junajteda.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve