Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Dolaze bolji dani

Iako nema svrhe žaliti za propuštenim, ''crveno-bijelima'' tek predstoje žestoke borbe za svaki bod, a dodatni napor treba da ulože i u Kupu ukoliko žele da što dalje odmaknu u našem masovnijem takmičenju i eventualno se plasiraju u finale

Poslije dva neriješena ishoda, Iskra je tek u sedmom kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige upisala prvu prvenstvenu pobjedu i s obzirom na prikazanu igru protiv Jezera nagovijestila još bolje rezultate u narednom periodu. Kako nema svrhe žaliti za propuštenim, ,,crveno-bijelima“ tek predstoje žestoke borbe za svaki bod, a dodatni napor treba da ulože i u Kupu ukoliko žele da što dalje odmaknu u našem masovnijem takmičenju i eventualno se plasiraju u finale.

Ipak, u ovom trenutku je najvažnije da su izabranici Alesandra Nedovića vratili poljuljano samopouzdanje i da su spremni za nova iskušenja.

– Uspjeh protiv zahuktalog Jezera dvostruko je bitan i došao je u pravom času. Kao prvo skinuli smo teret lošeg starta, a kao drugo pokazali smo karakter kada je najpotrebnije i nijesmo klonuli duhom pri vođstvu gostiju. To mnogo znači za ovu ekipu koja je praktično u novom sastavu počela šampionat i kojoj ipak treba vremena da uigra i konsoliduje redove. Dali smo sve od sebe i posrećilo nam se da u posljednjem minutu stignemo do preokreta – rekao je Nedović podsjećajući da je Iskra izgubila na desetine utakmica upravo prije posljednjeg zvižduka sudije ili u vremenskoj nadoknadi.

Trener Danilovgrađana napominje da su nagrađeni za maksimalno zalaganje tokom svih 90 minuta, iako je trebalo da prelome susret još ranije.

– Idemo dalje sa istim onim ambicijama koje su nam bile na umu i prethodnih sezona a odnose se na visok plasman. Ima još dosta prostora za kontinuitet pozitivnih rezultata i na nama je da se u svakom narednom meču predstavimo u najboljem izdanju. Takođe, sjutra nas očekuje veoma zahtjevna utakmica poslije koje nema popravnog, tačnije Kom je velika prepreka i mi ovaj okršaj moramo shvatiti

kao da se radi o prvoligaškom susretu. Zatim idemo na noge Mornaru i sve to treba izdržati. Nije lako voditi bitke na dva fronta, međutim, kada je atmosfera u klubu na zavidnom nivou ništa nije teško. Vjerujem da igrači imaju snage i kapaciteta da izdrže žestok tempo i da su, kako šampionat odmiče, sve spremniji za nove izazove – dodao je Nedović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve