Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Đoković: Zahvalan sam Goranu što je prihvatio da sarađujemo

Nekada najbolji hrvatski teniser i pobjednik na Vimbldonu 2001. godine biće u stručnom štabu Ðokovića kako bi mu pomogao savjetima i iskustvom

Prvi teniser svijeta Novak Ðoković zahvalio se Goranu Ivaniševiću što je pristao na saradnju tokom predstojećeg Vimbldona i poručio da je odrastao navijajući za bivšeg šampiona Gren Slema u Londonu.

Foto: Msn.com

Nekada najbolji hrvatski teniser i pobjednik na Vimbldonu 2001. godine biće u stručnom štabu Ðokovića kako bi mu pomogao savjetima i iskustvom.

“Veoma sam zahvalan Goranu što je prihvatio da sarađujemo na ovogodišnjem Vimbldonu. Odrastao sam gledajući ga kako igra na najvećim turnirima i navijao za njega iz sveg glasa, a sada ga imam na svojoj strani mreže. Vjerujem da je puno ljudi uzbuđeno zbog naše saradnje, a pogotovo jedan čovjek, Šjor Niki Pilić”, napisao je Ðoković na društvenim mrežama.

Ðoković danas kreće nastup na Vimbldonu mečom protiv Njemca Filipa Kolšrajbera.

“Dragi Niki, hvala ti što si mi dao priliku da Goranu nosim užinu dok se pripremao za svoj slavni trofej na Vimbldonu 2001 godine. Hvala Marijanu koji je prihvatio sa pozovemo Gorana u naš tim i time ga još više ojačamo pred ovaj važan turnir. Idemooo”, zaključio je srpski as.

https://www.instagram.com/p/BzWS9jcH4bn/

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve