Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Đoković: Srećan sam zbog titule, Miloš je u odličnoj formi

Srpski teniser slavio je sa 2-1 u setovima i sada je po broju titula iz Serije 1000 izjednačen sa Rafaelom Nadalom na vrhu liste sa po 35 pehara

Nakon glatko izgubljenog prvog seta i primjetnog odsustva energije, Novak Đoković smogao je snage da načini preokret i preko raspoloženog Miloša Raonića osvoji Sinsinati masters.

Đoković, Foto: Atptour.com

Srpski teniser slavio je sa 2-1 u setovima i sada je po broju titula iz Serije 1000 izjednačen sa Rafaelom Nadalom na vrhu liste sa po 35 pehara.

“Prvi set je bila njegova kompletna dominacija, nekarakteristično sam griješio i energetski sam malo pao poslije meča sa Bautistom od tri sata, ali preokrenuo sam. Jako sam zadovoljan ovom pobjedom jer je Miloš u izuzetnoj formi, dobro je igrao tokom cijele nedjelje i pobijedio je neke dobre igrače”, izjavio je Đoković, koga već u ponedjeljak čeka start njujorškog Gren slema.

“Jako sam srećan zbog titule, a bio je to i pravi test za US open. Već za 48 sati igram prvi meč, možda to nije idealno sa stanovišta vremena koje mi je potrebno da se potpuno oporavim. Sa druge strane, imao sam šest mjeseci i odmora i treninga, osjećam se u redu. Tu i tamo ima poteškoća, ali mislim da ću biti sasvim OK za taj meč”.

Đoković se na startu US opena sastaje sa Damirom Džumhurom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve