Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Đoković: Očekujem otvaranje granica, igraćemo u Crnoj Gori 90 odsto

Srpski teniser vjeruje u skoro otvaranje granica između Crne Gore i Srbije. Nije mogao da potvrdi da će se igrati u Porto Montenegru

Novak Đoković smatra da su šanse da se “Adria Tur” igra i u Crnoj Gori 90 odsto.

Đoković, Foto: Twitter/AusOpen

Srpski teniser vjeruje u skoro otvaranje granica između Crne Gore i Srbije.

“Još nije potvrđeno, to ćemo potvrditi početkom sljedeće nedjelje. Ima još nekoliko stvari koje moramo da definišemo organizaciono, ali i dalje postoji želja da se ide tamo”, rekao je Đoković za Sportski Žurnal.

Nije mogao da potvrdi da će se igrati u Porto Montenegru.

“To je jedna od opcija, imamo nekoliko pa ćemo vidjeti. Mnogo je detalja i pojedinosti koje moraju da se uzmu u obzir. Naravno i od prenosa tehničke robe, tribina i svega ostalog preko granica. Kako sada stoje stvari, to nije moguće, pa čekamo da se to stanje promijeni. Koliko smo čuli, biće otvorene granice od ponedjeljka ili utorka. Ako tako bude, postoji velika vjerovatnoća da idemo u Crnu Goru”.

Očekuje i da će igrati i u Bosni i Hercegovini.

“Banjaluka će biti potvrđena uskoro, vrlo vjerovatno idemo tamo. Za Banjaluku i Sarajevo se ne brinem. I Banjaluka i Sarajevo i Crna Gora treba da se potvrde početkom sljedeće nedjelje i zato ne mogu da kažem zasigurno da ćemo ići tamo, ali šanse su više od 90 odsto za sva tri turnira”, zaključio je Đoković.

Crna Gora bi domaćin “Adria Tura” trebalo da bude 27. i 28. juna.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vule
29.05.2020-16:02 16:02

Pa zar ti Ana nije savjetovala da ne ideš u Cg ?