Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Đoković o Pepeu Imasu: Nije zaslužio kampanju protiv njega, on je sjajna osoba

Španski stručnjak našao se na meti mnogih kritika kada je Novak bio u lošoj formi

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković pričao je u intervjuu za “Marku” o španskom stručnjaku i guruu Pepeu Imasu.

Foto: Express.co.uk

Španski stručnjak našao se na meti mnogih kritika kada je Novak bio u lošoj formi.

“Mediji su dosta pisali o mom odnosu sa Pepeom. Često je teško objasniti stvari ljudima, kada oni ne žele da ih razumiju. I ako je tako, onda krenu da sude u negativnom smislu. Pepe je moj prijatelj i ima školu sa mojim bratom. Znam ga osam godina. Znao sam ga kada sam bio prvi na svijetu, kada sam bio 22. i danas kada sam ponovo broj jedan”, rekao je Đoković za špansku “Mraku” i dodao:

“Ništa se nije promijenilo u našem odnosu. Smeta mi što je bio okrivljen kada sam bio povrijeđen ili kada nijesam imao dobre rezultate. Sve što mi se desilo u životu je moja greška. Drugačija sam osoba i sam donosim odluke. Ne želim da obraćam pažnju na sve što se kaže i piše. Osjećam se loše zbog Pepea, zato što nije zaslužio kritike i takvu kampanju protiv njega. On je sjajna osoba, sa velikim srcem”.

Đoković je kazao da je u medijima često nailazio na negativne stavri, ali nije reagovao na njih.

“Dali su 100 besplatnih časova djeci. Ako postoje dvije osobe koje su me inspirisale, onda su to Pepe i moj brat. Biti blizak sa njima je dobro, zato što dijele pozitivnu energiju svuda. Nikada nijesam želio da dam na vrijednosti nečemu što je objavljeno. Mogao sam da kažem, ali ne igram tu igru s medijima. Svi smo dovoljno zreli”, rekao je Đoković.

On će danas početi nastup na Mastersu u Madridu.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve