Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Đoković: Nikada ne gubim vjeru da mogu da se vratim u meč

Đoković će u polufinalu igrati protiv još jednog Argentinca Dijega Švarcmana

Nakon velike borbe i 184 minuta igre Novak Đoković je savladao Huana Martina Del Potra  4:6, 7:6 (6), 6:4 i izborio plasman u polufinale Mastersa u Rimu.

Foto: Reuters

Bio je Novak na ivici poraza protiv “diva it Tandila”, dvije meč lopte je u taj-brejku drugog seta imao Del Potro, ali Novak je uspio da se izvuče i stigne do velikog trijumfa.

“Imao sam sreće u odlučujućim momentima taj-brejka u drugom setu. Jednostavno, pred kraj prvog seta, Huan je počeo bolje da udara lopticu i uzvraća relije sa obe strane. Takođe i sa bekhenda, pogađao je mnogo puta liniju. Igrao je zaista dobro, namučio me je.Ipak, ja nikada nijesam gubio vjeru da mogu da se vratim u meč. Zaista sam srećan time kako se sve završilo”, priznao je Đoković.

Novak je svjestan koliko ga je malo dijelilo od poraza.

“Jedan mini brejk na 6:4 za njega u taj-brejku, forhend koji je pogađao tokom cijelog meča, biukvalno to me je vratilo u meč. Promašio je nekoliko zaista važnih situacija u tom taj-brejku. Takođe i na tom brejk poenu u trećem setu došao sam posle njegove greške iz forhenda. To se dešava, tako je u sportu”, kaže Novak.

Đoković će u polufinalu igrati protiv još jednog Argentinca Dijega Švarcmana.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve