Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Đoković i Nadal prijavljeni za turnir u Sinsinatiju

Đoković i Nadal su prethodnih nedjelja bili oprezni u izjavama oko učešća na US openu u Njujorku, zbog uslova takmičenja i putovanja u vezi sa pandemijom korona virusa

Prvi i drugi teniser svijeta Novak Đoković i Rafael Nadal prijavljeni su za učešće na turniru u Sinsinatiju, koji je pripremni za US open, saopštili su danas organizatori.

Foto: EPA-EFE/ SCOTT BARBOUR

Đoković i Nadal su prethodnih nedjelja bili oprezni u izjavama oko učešća na US openu u Njujorku, zbog uslova takmičenja i putovanja u vezi sa pandemijom korona virusa.

Turnir u Sinsinatiju će se igrati u Njujorku od 22. avgusta, na terenima Flašing Medouz gdje se održava i US open, kako bi se igračima olakšalo putovanje na turnir, prenio je Eurosport.

US open na programu je od 31. avgusta do 11. septembra. Nadal je potvrdio učešće na turniru u Madridu koji počinje 12. septembra i mnogi su spekulisali da će zbog toga propustiti grend slem turnir u Njujorku.

Đoković je nedavno za Eurosport rekao da mu je drago što će se US open održati i da su to fantastične vijesti, ali tada nije potvrdio da će učestvovati.

Za učešće na turniru u Sinsinatiju prijavljeni su branioci titule Danil Medvedev i Medison Kiz, kao i Serena Vilijams, Grigor Dimitrov, Petra Kvitova, Dominik Tim, Garbinje Mugurusa.

Od prvih 53 na WTA listi prijavljeno je 39 teniserki, među kojima i Koko Gof, koja će debitovati u Sinsinatiju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zagor
29.07.2020-21:40 21:40

Rafa sigurno nece nastupiti.