Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Đoković: Definitivno moram da igram bolje

Najbolji teniser svijeta pokušaće da popravi utisak u odnosu na prethodna dva Mastersa kada je ispao u trećem, odnosno četvrtom kolu

Novak Đoković će na startu Mastersa u Monte Karlu igrati protiv boljeg iz duela Atanasios Kokinakis – Filip Kolšrajber.

Foto: Atptour

Najbolji teniser svijeta pokušaće da popravi utisak u odnosu na prethodna dva Mastersa kada je ispao u trećem, odnosno četvrtom kolu.

“Teniski sam odrastao na šljaci, na kojoj volim da igram”, rekao je Novak, kome je, nema sumnje, glavni cilj da do kraja proljeća kompletira četiri Gren slem titule, osvajanjem Rolan Garosa, koji počinje 27. maja. “Definitivno moram da igram bolje nego na prethodnim turnirima”.

Posle Monte Karla, gdje će pokušati da osvoji treću, a Rafael Nadal 12. titulu, Novak, koji u karijeri ima 119-52 skor na šljaci i jedini je teniser koji je španskog “kralja šljake” uspio da pobijedi na tri različita zemljana terena, trebalo bi da zaigra u Madridu (6-14. maj), gdje takođe do sada ima dva pehara.

Zatim bi se uputio ka Rimu (15-21. maj), gdje je trijumfovao četiri puta, a koji će biti glazura forme za Pariz. Jedina izmjena plana mogla bi da bude dolazak u Barselonu (22-28. april, ATP 500), ali samo ako ranije završi učešće u Monte Karlu. 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve