Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Đoković: Da li su rekordi bitniji od porodice i zdravlja? Ne, nijesu

"Otac sam dva anđela i vrijeme koje provedem sa njima je posebno. Ne želim da protraćim to vrijeme i onda da se u nekom trenutku života osvrnem na prošlost i da ustanovim da nijesam bio tu tokom najvažnijih trenutaka njihovog odrastanja"

Njabolji teniser svijeta Novak Đoković kazao je da rekordi i sovajanje trofeja nijesu bitniji od porodice i zdravlja.

Foto: Atptour.com

“Da li je to važnije od vremena koje provedem sa porodicom? Da li je bitnije od zdravlja ili nečeg sličnog? Ne, nije. Prolazim kroz proces i potpuno sam, stoprocentno, iskren i otvoren prema vama. O svemu sam razgovarao sa ženom, sa roditeljima i braćom jer sam želio da čujem šta oni misle. Trenutno se, privatno i profesionalno, nalazim u specifičnoj situaciji”, kazao je Đoković za “CNBC” i dodao:

“Otac sam dva anđela i vrijeme koje provedem sa njima je posebno. Ne želim da protraćim to vrijeme i onda da se u nekom trenutku života osvrnem na prošlost i da ustanovim da nijesam bio tu tokom najvažnijih trenutaka njihovog odrastanja”.

Na pitanje može li da zamisli svoj život bez tenisa, 32-godišnji teniser je odgovorio:

“Da i ne. Mogu da ga zamislim jer se ne plašim da ostanem bez njega. Osjećam se srećno zbog dosta drugih stvari, ali kažem i da ne mogu da ga zamislim jer ću biti uključen u taj sport čak i kada ne budem profesionalni teniser“.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve