Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Đoković: Bol u ramenu traje već nedjeljama

Predaja u Njujorku spriječila je Ðokovića da da dođe do potencijalnog 17. Gren slem turnira i da se tako približi Rafaelu Nadalu (18) i Rodžeru Federeru (20)

Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković, posle predaje meča Stenu Vavrinki u osmini finala US opena, rekao je da ga već nedjeljama muči povreda ramena, kao i da ne zna koliko će odsustovati sa terena.

Foto: ATPtour.com

Prošlogodišnji šampion Gren slema u Njujorku predao je meč Vavrinki pri vođstvu Švajcarca 2:0 u setovima i 2:1 u trećem.

“U pitanju je lijevo rame, zbog toga sam predao. Bol traje već nedjeljama. Nekada osjećam više, nekada manje. To je sve što imam da kažem. Ne želim više da govorim o svojim povredama. Čestitam Stenu, želim mu sve najbolje u nastavku turnira”, rekao je Ðoković na konferenciji za medije posle meča.

Ðoković je istakao i da ne zna koliku će pauzu napraviti i kako će povreda uticati na nastavak sezone.

“Uradio sam dosta različitih tretmana u posljednjih nekoliko nedjelja. Moraću ponovo, kako bih vidio reakciju ramena. Jasno je da ću se brže oporaviti ukoliko ne budem igrao, ali planiram da igram u Tokiju. Sezona još nije gotova, iako je kraj sa Gren slemovima”, rekao je Ðoković.

Predaja u Njujorku spriječila je Ðokovića da da dođe do potencijalnog 17. Gren slem turnira i da se tako približi Rafaelu Nadalu (18) i Rodžeru Federeru (20).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve