Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Đoković: Bio sam nervozan jer sam u teretani skakao zbog Zvezde

Ðokovića u osmini finala čeka Španac Pablo Karenjo Busta, koji je bio bolji od Amerikanca Džona Iznera 6:4, 6:7 (1:7), 7:6 (8:6)

Prvi teniser svijeta Novak Ðoković lošiji početak meča u pobjedi nad Semom Kverijem u Sinsinatiju opravdao je nervozom posle dramatične penal serije i pobjede fudbalera Crvene zvezde nad Kopenhagenom 7:6 (1:1) za plasman u plej-of Lige šampiona.

Foto: ATPtour.com

Ðoković je već u prvom gemu imao tri duple servis greške za brejk Kverija, ali je posle toga zaigrao na svom nivou i ostvario trijumf 7:5, 6:1 na startu ka odbrani titule na američkom Mastersu.

“Bio sam malo nervozniji jer sam tri minuta prije ulaska na teren skakao u teretani. Zagrijavao sam se i pratio meč sa trenerom Goranom i cijelom ekipom iz “eks Ju”. To je nevjerovatan podvig i čestitam cijelom timu, pogotovo Borjanu koji je uspio da odbrani penale. U životu nijesam gledao takvu utakmicu”, izjavio je Ðoković posle meča za televiziju Sport klub.

On je dodao da može da bude zadovoljan svojom igrom krajem prvog i u drugom setu.

“Početak je bio poprilično loš, Kveri je dobro servirao, ali je odigrao jedan loš gem i uspio sam da se vratim u meč. Posle toga sam bio samouvjereniji. Vraćao sam “bombe” od servisa Kverija od 135 milja. Kasnije sam završio meč kako bi trebalo”, zaključio je srpski as.

Ðokovića u osmini finala čeka Španac Pablo Karenjo Busta, koji je bio bolji od Amerikanca Džona Iznera 6:4, 6:7 (1:7), 7:6 (8:6).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve