Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Đoković bez Ivaniševića u drugoj sedmici Vimbldona

Na samom početku Ivanišević je najavio da će možda morati da napusti London tokom turnira, zbog ranije preuzetih obaveza, što se i desilo

Novak Đoković će u drugoj sedmici turnira na Vimbldonu biti bez novog trenera Gorana Ivaniševića.

Đoković i Ivanišević na treningu/Clive Brunskill/Getty Images

Hrvatski teniser se uoči početka turnira priključio stručnom štabu najboljeg tenisera planete.

Na samom početku najavio je da će možda morati da napusti London tokom turnira, zbog ranije preuzetih obaveza, što se i desilo.

“Nažalost, nijesam uspio da ih pomjerim, imam avion u 17.30. Vidjeću, možda se vratim, zavisi od toga šta i koliko uspijem da pomaknem. Jednostavno, teško je to bilo sve uklopiti“, rekao je Ivanišević za Sport klub i osvrnuo se na dosadašnju saradnju s Novakom:

“Nije se to nešto mnogo promijenilo, ja sam i prije bio njegov navijač. Sada je samo što imam dobre karte za gledanje, tu iz prvog reda, na njegovoj sam strani. Fenomenalno je, moram da se zahvalim cijelom timu, pogotovo Marjanu, zbilja se super slažemo. Vidi se zašto je Nole broj jedan, komunikacija je odlična, on je perfekcionista i svakim danom želi da bude sve bolji i da napreduje. Baš sam uživao“.

Saradnja između Đokovića i Ivaniševića planirana je samo za ovaj turnir, uz mogućnost nastavka do kraja sezone, ukoliko dođe do dogovora.

Novak će nastaviti turnir sa dosadašnjim stručnim štabom i glavnim trenerom Marijanom Vajdom.

U ponedjeljak ga očekuje susret osmine finala protiv Uga Ambera.

IzvorCdM/SK

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve