Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Dobre vijesti za Orlando: Vučević se vraća na teren ranije nego što je predviđeno

Najbolji strijelac i skakač tima sa Floride bi, po prvim procjenama, trebalo da zaigra krajem decembra. Baranin, Ol-star centar naše reprezentacije, će za oko sedmicu imati važan ljekarski pregled

Nikola Vučević mogao bi se vratiti na teren i zaigrati za Orlando u NBA ranije nego što je predviđeno, u procesu oporavka od povrede skočnog zgloba desne noge.

Vučević, Foto: Sportsnet.ca

Najbolji strijelac i skakač tima sa Floride bi, po prvim procjenama, trebalo da zaigra krajem decembra. Baranin, Ol-star centar naše reprezentacije, će za oko sedmicu imati važan ljekarski pregled.

“Ono što je dobro, što osjećam iz dana u dan, jeste da se osjećam sve bolje. Tu je još malo otoka, osjećam i bol. Ali iskreno situacija je mnogo bolja nego što sam očekivao nakon povrede. Trenutno svakodnevno radim program vježbi u bazenu, teretani i na biciklu. Tek treba da počnem da trčim”, kazao je Vučević.

Ove sezone Vučević bilježi 17,1 poena, 11,6 skokova i 3,5 asistencija po utakmici. Orlando ima učinak 6-10 na osmom mjestu Istočne konferencije. Od povrede Crnogorca, “magični” su izgubili obje utakmice. Takođe zbog povrede skočnog zgloba, za Orlando je trenutno van stroja i krilo Eron Gordon. Izuzetni atleta već je u programu timskih treninga.

“Izuzetno sam zadovoljan, već mogu da izvodim komplikovanije driblinge u trku. Orlando ima neke od najboljih timskih Ijekara u NBA i rezultati se vide u našem oporavku. U srijedu i četvrtak ću već probati da trčim i skačem u kontaktu. Prognoza je da ću zaigrati u ponedjeljak”, rekao je Gordon.

Eron Gordon ove sezone ima učinak od 13,1 poena, 6,2 skoka i 2,9 asistencija po meču. Povratak dvojice ključnih igrača u sastav Orlandu garantuje konkurentnost, kada je u pitanju borba za plasman u plej-of.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve