Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Dobre vijesti iz Torina: Ronaldo spreman za Ajaks

Portugalac se povrijedio na utakmici protiv Srbije, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Poslije pola sata morao je da izađe iz igre i od tada nije bio na terenu

Prva zvijezda Juventusa Kristijano Ronaldo će biti potpuno spreman i u sastavu za prvi meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Ajaksa.

Foto: Antena M

Portugalac se povrijedio na utakmici protiv Srbije, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Poslije pola sata morao je da izađe iz igre i od tada nije bio na terenu.

Bilo je neizvjesno da li će se Ronaldo oporaviti do meča sa Ajaksom, ali kako tvrdi španska Marka, Portugalac će biti potpuno fit do duela sa Kopljanicima.

Juventus i Ronaldo ozbiljno shvataju duel sa Holanđanima, koji su u prošloj rundi deklasirali Real usred Madrida. Zato je Kristijano, kako piše Marka, žestoko radio na sebi prethodnih dana, kako bi mu tijelo bilo maksimalno spremno za sve napore za meč sa Ajaksom.

Povreda nije bila teška, to je utvrđeno još sutradan poslije utakmice sa Srbijom, ali je zahtijevala period mirovanja. Ronaldo što je mirovao – mirovao je. Sada ga čeka Ajaks.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve