Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Dobio je otkaz, ali odbio odštetu: Božović je još jednom bio grof

Iako su ruski mediji prije par dana javili da će crnogorski trener na ime odštete zbog otkaza koji je dobio u klubu Krila Sovjetov dobiti 150.000 eura, Grof je džentlmentski zahvalio i odbio odštetu

Dobio je otkaz, ali je odbio odštetu – naš fudbalski stručnjak Miodrag Božović još jednom je pokazao zbog čega nosi nadimak Grof.

Grof, Foto: Mondo.rs

Iako su ruski mediji prije par dana javili da će crnogorski trener na ime odštete zbog otkaza koji je dobio u klubu Krila Sovjetov dobiti 150.000 eura, Grof je džentlmentski zahvalio i odbio odštetu.

“Imali smo završni razgovor sa Božovićem i pitanje plata zbog otkaza nije izazvalo nesuglasice. Miodrag nije želio da se oslobodi odgovornosti za rezultate tima i odbio je dio naknade”, objasnio je za klupski sajt predsjednik Upravnog odbora tima iz Samare Aleksandar Fetisov.

Predsjednik Krila Sovjetov objasnio je i zbog čega su se u klubu odlučili za promjenu trenera u finišu šamionata.

“Posljednje utakmice Krila, posebno na našem terenu, nisu donijele nikakve pozitivne emocije niti bodove. Uprkos kvalitetu igre i posvećenosti ekipe u posljednjem meču protiv Zenita, Krila nisu imala rezultat. Ekipa zauzima mjesto na tabeli koje nikome ne odgovara,” rekao je Fetisov.

“Miodrag je imao priliku da popravi situaciju, više puta smo mu dali potpuno povjerenje, ali je sada Upravni odbor odlučio da promijeni glavnog trenera prije preostalih šest utakmica u Premijer ligi Rusije”.

Krila se, inače, nalaze na posljednjem mjestu na tabeli i do kraja će voditi veliku borbu za opstanak u elitnom rangu ruskog fudbala.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve