Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurković: Nema nervoze, sve možemo da ispravimo

Plavljani su remizirali sa Dečićem, a izgubili od Iskre, Sutjeske, Petrovca i prošlog vikenda od Mornara na Topolici

Po jedan bod i dati gol nakon pet kola nije nešto što su očekivali fudbaleri Jezera pred početak prvenstva.

Plavljani su remizirali sa Dečićem, a izgubili od Iskre, Sutjeske, Petrovca i prošlog vikenda od Mornara na Topolici.

Zamišljali su izabranici Mladena Lambulića ljepši start, ali ni ovako slab učinak nije donio paniku u ekipi – tvrdi vezista Nikola Đurković.

– Tek je početak. Sve možemo da ispravimo. Nema mjesta nervozi – kaže Đurković, koji nastavlja:

– Istina je da smo se nadali boljem početku i da stvari nijesu krenule onako kako smo zamislili. Tim se promijenio i očigledno nam treba još vremena da se posložimo. Vjerujem da će biti bolje i da ćemo se pomjeriti sa dna tabele – dodao je ”motorino” Jezera.

Plavljani imaju problema u oba smjera, ali ono što ih najviše muči je – realizacija.

– Moramo da podignemo formu, sve linije da budu uspješnije. Dali smo samo jedan gol i jasno je da nas realizacija najviše muči. Kada nijesi efikasan, ne možeš ni da pobijediš, a upravo nam je to prijeko potrebno. Vjerujem da bi jedan trijumf digao samopouzdanje i bio najbolji lijek za trenutnu krizu – ističe Đurković.

Priliku da popravi saldo Jezero će imati za vikend u Beranama, gdje će ugostiti Podgoricu.

– Nemamo izbora – uradićemo sve da na pauzu odemo nakon pobjede. To bi nam dalo mira i elana za nastavak šampionata. Biće teško, igramo sa Podgoricom koja ima dobru ekipu, a nedavno je i promijenila trenera. I njima gori, imaju bod kao i mi, i tražiće takođe prvi trijumf. Ali gledamo sebe. Domaćini smo i to je meč u kojem su tri boda za nas imperativ. Nakon pauze igramo sa Zetom i računam da bi sa dvije vezane pobjede zakoračili u mirniju zonu na tabeli – smatra Đurković, nekadašnji fudbaler Koma.

Dvadeset sedmogodišnji vezista očekuje više i na ličnom planu:

– Nijesam nezadovoljan svojim partijama, ali uvijek može bolje. Trudiću se da dam još veći doprinos igri i rezultatima tima – zaključio je Đurković.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve