Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Đukanović čestitao Jakšiću: Sportski uspjeh koji služi na čast tvojoj porodici, Kotoru i cijeloj Crnoj Gori

Predsjednik je istakao da je vrhunsko sportsko ostvarenje koje je Jakšić posvetio tragično stradalom kolegi Nikoli Asanoviću, nagovještaj njegovih narednih uspjeha, podsticaj sadašnjim i budućim generacijama crnogorskih automobilista

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku Vasiliju Jakšiću povodom osvajanja titule šampiona Evrope na brdskim stazama, saopšteno je iz Kabineta Predsjednika.

„Iskreno me je obradovala vijest o Tvom izuzetnom sportskom postignuću, osvajanju titule šampiona Evrope na brdskim stazama. Sportski uspjeh krunisan pozicijom prvog crnogorskog automobiliste sa titulom najboljeg vozača Evrope u generalnom plasmanu, služi na čast Tebi, Tvojoj porodici, Kotoru i cijeloj Crnoj Gori”, kazao je Đukanović.

Predsjednik je istakao da je vrhunsko sportsko ostvarenje koje je Jakšić posvetio tragično stradalom kolegi Nikoli Asanoviću, nagovještaj njegovih narednih uspjeha, podsticaj sadašnjim i budućim generacijama crnogorskih automobilista i kako je naveo, “obaveza svih nas da nikad ne zaboravimo one koje su Crnu Goru visoko pozicionirali u ovoj zahtjevnoj sportskoj disciplini”.

“Uz iskrene čestitke, želim Ti dobro zdravlje i sreću na budućim takmičenjima na kojima s ponosom predstavljaš Crnu Goru”, naveo je Đukanović u čestki.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve