Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Đokovićev navijač istetovirao Federerovu najveću traumu

O potezu koji je napravio momak iz Južne Amerike pričaće se danima. Naime, istetovirao je jedan kultni momenat na svojim nogama, što je podijelio i na društvenim mrežama

Franko iz Argentine je jedan od najluđih navijača Novaka Đokovića.

O potezu koji je napravio momak iz Južne Amerike pričaće se danima. Naime, istetovirao je jedan kultni momenat na svojim nogama, što je podijelio i na društvenim mrežama.

– Najvažniji brojevi mog života, 40-15 do vječnosti – napisao je Franko, uz tetovažu vođstva Rodžera Federera pri kom Novak Đoković dolazi do kultnih pobjeda.

Nekoliko puta je Novak srušio snove Federeru pri meč loptama, a posebno se pamti kako je to učinio 2011. na US openu, kada mu je ispred nosa uzeo titulu u Njujorku.

Švajcarac je dominirao u prva dva seta, dobio ih je sa 7:6 i 6:4, ali je Nole u trećem i četvrtom značajno podigao nivo igre. Skoro perfektnom igrom dobio je ta dva seta sa 6:3 i 6:2, uz samo sedam neiznuđenih grešaka.

U petom setu Federer dolazi do vođstva od 5:3. Rodžer je potom došao do 40-15 i dve vezane meč lopte, činilo se u tom trenutku da je sve riješeno, ali u trenucima kada je već bio otpisan, Novak je odigrao nevjerovatan ritern, što će se ispostaviti kasnije kao prelomni trenutak meča.

Nešto slično desilo se i na Vimbldonu 2019, a to je sada istetovirano na jednom momku iz Argentine. I tada se Srbin suočavao sa meč loptama, pa je nestvarnim preokretom još jednom bacio Švajcarca na koljena i podigao još jedan grend slem trofej.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve