Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Đoković pobijedio Fučoviča i plasirao se u treće kolo Rolan Garosa

Đoković je nakon iscrpljujućeg prvog seta, koji je trajao 90 minuta, u nastavku počistio Fučovića sa terena i pobijedio sa 7:6 (2), 6:0, 6:3.

Novak Đoković pobijedio je u drugom kolu Rolan Garosa Mađara Martona Fučoviča i nastavio pohod ka 23. Grend slem tituli u karijeri.

Đoković je nakon iscrpljujućeg prvog seta, koji je trajao 90 minuta, u nastavku počistio Fučoviča sa terena i pobijedio sa 7:6 (2), 6:0, 6:3.

Odlično je doskora prvi reket svijeta počeo meć i veoma brzo poveo sa 3:0, potom stečenu prednost čuvao do 5:3 i kada se činilo da će rutninski da završi set, mađarski teniser je napravio brejk i zakomplikovao set.

Đokoviću je u tim trenucima mnogo smetao vjetar, koji je večeras u Parizu pravio dosta problema, pa srpski teniser nije pronalazio način da izađe na kraj sa naletima vjetra i igrom rivala.

Imao je Đoković jednu set loptu na servis Fučoviča pri vođstvu 6:5, ali ni nju nije iskoristio, tako da je set otišao u taj-brek. U tom 13.gemu srpski teniser je bio na nbivou zadatka i lako poveo sa 1:0 u setovima. Đoković je nakon iscrpljujućeg prvog seta, koji je trajao 90 minuta, u nastavku počistio Fučoviča sa terena i pobijedio sa 7:6 (2), 6:0, 6:3.

Od tog šoka mađarski teniser se nije lako oporavio, pa je Đoković nanizao osam gemova, poveo sa 2:0 u setovima i napravio brejk na startu trećeg seta.

Ipak, tada se malo probudio Fučovič, uzvratio, brejk, potom osvojio svoj servis i ponovo stao, pa je ubrzo na semaforu bilo 5:2 za Đokovića.

I umjesto da završi posao, Đoković pravi nekoliko grešaka na svoj servis za još jedan brejk Fučoviča.

Ipak, nakon dva sata i 3 minuta Đoković je stavio tačku na meč.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve