Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đoković: Na tabletama sam više od 48h, ne bih igrao da nije Gren slem

Nakon povrede u meču protiv Tejlora Frica, spekulisalo se da srpski teniser neće biti u stanju da nastavi takmičenje, ali je protiv Kanađanina odigrao odlično i plasirao se u četvrtfinale

Novak Đoković je nakon pobjede nad Milošem Raonićem izjavio da bi se povukao sa Australijan opena, da nije riječ o Gren slem turniru.

Nakon povrede u meču protiv Tejlora Frica, spekulisalo se da srpski teniser neće biti u stanju da nastavi takmičenje, ali je protiv Kanađanina odigrao odlično i plasirao se u četvrtfinale.

– Da je u pitanju bilo koji drugi turnir, a ne Gren slem, povukao bih se, to je sigurno. Ipak, ovdje želim da dam sve od sebe da se oporavim i da izađem na teren. Prije nego što sam završio zagrijavanje, nisam znao hoću li igrati. Kada sam se zagrijao, bilo je u redu – tokom meča je povremeno boljelo. Nije idealno, ali ne mogu da se žalim, pobijedio sam odličnog igrača i nadam se da ću biti još bolje za dva dana, kazao je Đoković.

Priznaje da u periodu između dva posljednja meča nije trenirao, već se fokusirao na oporavak.

– Bio je veliki oblak sumnje nad mojim nastupom. Pod tabletama protiv bolova sam više od 48 sati, i to veoma jakim. Ne znam kakva je šteta učinjena, uvijek ima još štete. Zaspao sam u četiri-pola pet poslije prošlog meča, neće ni sada biti drugačije, zaključio je Đoković.

Osmostruki prvak u Melburnu će u četvrtfinalu protiv Aleksandra Zvereva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve