Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đoković kupio firmu koja razvija terapiju protiv kovida

Firma je registrovana u Danskoj, daleko od naše javnosti i kao što se može vidjeti osnivači i vlasnici 80 odsto dionica su Novak (40,8 odsto) i Jelena (39,2 odsto) Đoković.

Srpski teniser Novak Đoković kupio je 80 odsto danske firme za razvoj tretmana za koronavirus, prenosi Direktno.

Rojters javlja da je riječ o biotehnološkoj firmi “KvantBioRes”, a za Rojters je to potvrdio izvršni direktor ove kompanije.

Firma je registrovana u Danskoj, daleko od naše javnosti i kao što se može vidjeti osnivači i vlasnici 80 odsto dionica su Novak (40,8 odsto) i Jelena (39,2 odsto) Đoković.

Zanimljivo je da se firma bavi “razvijanjem tretmana i ljekova za retroviruse i otporne bakterije”.

Da podsjetimo, Đoković je prethodnih dana bio na udaru australijske javnosti jer se nije vakcinisao protiv koronavirusa, već je u to zemlju probao da uđe sa dokumentima o medicinskom izuzeću.

Zbog toga mu je ukinuta viza, pa je deportovan iz Melburna i nije mogao da brani titulu na Australijan openu.

Nedugo nakon toga, objavljena je informacija da će se u narednom periodu pozabaviti ozbiljnije razvijanjem tretmana protiv korone.

Do sada je najrašireniji vid odbrane od ovog virusa bila vakcinacija, na kojoj insistira i sve više država i sve više organizatora turnira.

Ove nedjelje je vakcina postala obavezna i u Francuskoj, što znači da će i za takmičenje u toj zemlji, biti neophodno da se igrači vakcinišu.

To u praksi znači da Đoković, ukoliko ne nađe neko drugo riješenje, neće moći da brani titulu Rolan Garosa, ako ne bude primio vakcinu

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
20.01.2022-23:46 23:46

Hahahahahaha ipak primitivac vjeruje u koronu tu đe može koji milion da zaradi!