Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đoković: Holger je zvijezda u usponu, zaslužuje aplauz

Danac je potvrdio da je riječ o vrhunskom talentu, koji bi u budućnosti mogao da bude među najboljim teniserima planete. Ipak, nakon što je dobio drugi set, Rune se suočio sa fizičkim problemima, pa nije bio u stanju da priredi senzaciju

Novak Đoković odao je priznanje 18-godišnjem Holgeru Runeu za prikazano u međusobnom meču na startu US opena.

Danac je potvrdio da je riječ o vrhunskom talentu, koji bi u budućnosti mogao da bude među najboljim teniserima planete. Ipak, nakon što je dobio drugi set, Rune se suočio sa fizičkim problemima, pa nije bio u stanju da priredi senzaciju.

– Moram da kažem da nikada nije lijepo završiti meč ovako kako smo danas završili. Holger je sjajan momak, jedna od zvijezda u usponu. Bio je prvi junior svijeta, sad se brzo probija u profesionalnom tenisu i zaslužuje veliki aplauz.

Na pitanje šta je mislio u pauzi poslije izgubljenog drugog seta, Novak odgovara:

– Samo sam pokušavao da osjetim loptu. Nije to bila baš najbolja moja partija, ali istovremeno, i on je igrao izvrsno u drugom setu kada se lomilo. Ja nisam dobro servirao u odlučujućim trenucima drugog seta. Pokušavao sam da ostanem u sadašnjem trenutku, da popravim greške koje sam pravio. Poslije trećeg-četvrtog gema trećeg seta, on nije mogao da se kreće, pa ne vrijedi ni pričati dalje o meču. Ali bila je lepa atmosfera, hvala vam, ljudi, dodao je Novak.

Đokovićev rival u drugoj rundi biće Holanđanin Talon Grikspur.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve