Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Đina Malović: Sve je ovo teško i psihički i fizički

''Djevojkama koje mnogo više igraju je vidnije da su bile umornije nego na prethodnim utakmicama''

Đina Malović je iskoristila minutažu u duelu sa Rusijom – upisala je po tri gola i asistencije u porazu 31:25, pretposljednjem meču crnogorskih rukometašica na Svjetskom prvenstvu.

“Pokazale smo da imamo i šuteve sa devet metara, da u budućnosti možemo da računamo na to. Zadovoljna sam što sam dobila više prostora na ovoj utakmici, ali smo izgubile. Čak i za mene koja nisam bila puno na terenu, bilo je i fizički i psihički teško spremanje utakmica, ovaj cijeli sistem takmičenja, a posebno na djevojkama koje mnogo više igraju je vidnije da su bile umornije nego na prethodnim utakmicama”, rekla je Malović.

Naredni rival je Poljska (ponedjeljak od 15.30).

“Poljska je kvalitetna selekcija, ali su sve ekipe umorne i iscprljene. Svaka od nas mora da izvuče maksimum, da završimo prvenstvo na pravi način”.

Ivona Pavićević je dobila šansu u finišu i jednom pogodila mrežu Rusije.

“U 2. poluvremenu smo igrale bolje, imale veću energiju, a šteta je što nismo počele kako zamišljale. Meni ove utakmice mnogo znače za dalju karijeru, nadam se da ću biti sve bolja i bolja. Čeka nas još Poljska, naravno da ćemo dati sve od sebe, pripremiti se i odigrati najbolje što možemo. Nadam se da ćemo na oproštaju slaviti”, istakla je Pavićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve