Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Dela Vale: Zvezda će biti agresivnija, moramo biti spremni

Budućnost gubi 2:1 u seriji i neophodna joj je pobjeda, kako bi izborila majstoricu

Junak pobjede u trećem meču finala protiv Crvene zvezde Amadeo Dela Vale očekuje večeras još teži meč protiv Beograđana.

Budućnost gubi 2:1 u seriji i neophodna joj je pobjeda, kako bi izborila majstoricu.

– Biće teže, jer kad jednom izgubiš želiš reakciju. To smo mi uradili na drugoj utakmici, ali nismo završili posao. Zvezda će izaći još agresivnije, moramo da budemo spremni za to. Njihova odbrana je odlična, igraju veoma agresivno, imaju vrlo krupne igrače i poremete napad. To mora da im se prizna, ali i mi smo promašili neke otvorene šuteve na početku, koje smo pogodili na kraju, rekao je italijanski reprezentativac.

Luka Mitrović pružio je veoma dobru partiju protiv kluba koji je svojevremeno predvodio kao kapiten.

– Nakon dva onakva poraza u Beogradu, trebalo je podići se, prije svega psihički. Skinuli smo veliki pritisak sa leđa i mislim da ćemo biti rasterećeniji na četvrtom meču”, rekao je Mitrović i istakao koliko je teško igrati protiv Zvezdine agresivne defanzive:

– To je Zvezdin zaštitni znak i jedan od glavnih razloga zašto je u prethodnom periodu dominantna u regionu. Nije lako, naročito Ivanoviću i Kobsu, na koje pada najveći teret organizacije napada. Drago mi je da smo uspjeli da se izborimo sa tim, trudićemo se da periodi u kojima to nismo mogli budu što kraći.

Večerašnja utakmica počeće u 20.30.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve