Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Del Potro: Možda je to bio moj posljednji meč u karijeri (VIDEO)

On je u karijeri osvojio ukupno 22 titule, a trenutno je na 12. mestu na ATP listi

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro opet će morati na operaciju koljena.

Foto: Independent.co.uk

On će danas u Barseloni biti podvrgnut hirurškoj intervenciji na čašici desnog koljena, a novu povredu je doživio na turniru u Kvinsu.

“Zdravo svima, želim da vam kažem, kao što možda već znate, ponovo sam doživio frakturu desne čašice koljena. Posle pregleda i razgovora sa doktorima, savjetovali su mi operaciju kao najbolje moguće rješenje. Pitao sam ih za najbolju opciju, ne samo kada je tenis u pitanju, a oni su mi rekli da to bez ikakve sumnje mora da se operiše,” rekao je Argentinac.

On je rekao da nije siguran da li će uopšte više moći da igra tenis.

“Podvrgnuću se zahvatu u subotu u Barseloni. Kao što možete da pretpostavite ovo je težak trenutak, tužno je što ponovo moram da prolazim kroz isto, nijesam očekivao tako nešto, ali dobro… Sjutra je operacija, ne mogu da kažem ništa više od ovoga i ne znam šta će se dalje događati. Nadam se da će oporavak teći dobro, da će moje koljeno da se rehabilituje. Da li je taj meč bio posljednji u mojoj karijeri, ja to sada ne znam. Tokom oporavka moći ću čiste glave da razmislim dobro o svemu i znaću da li će moje tijelo moći da podnese napore kasnije. Htio sam sa vama da podijelim informacije vezane za operaciju, hvala na podršci, snazi i ljubavi koje mi šaljete, hvala vam od srca”, poručio je šampion US Opena iz 2009.

On je u karijeri osvojio ukupno 22 titule, a trenutno je na 12. mestu na ATP listi.

https://www.instagram.com/p/By-paN8FR_8/?utm_source=ig_embed

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve