Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Dejan Radonjić više nije trener Panatinaikosa

On će takođe biti u potpunosti isplaćen za aktuelnu sezonu. U narednim satima PAO će odlučiti o sudbini pomoćnih trenera kao i o tome ko će sada predvoditi ekipu

Dejan Radonjić i Panatinaikos su definitivno završili saradnju. To u poneđeljak veče prenose svi grčki košarkaški portali, a kako stoje stvari dvije strane su se dogovorile oko isplate zarada za narednu sezonu.

Dejan Radonjić i Panatinaikos su imali jedini nesporazum oko toga koliko treba novca trener da dobije na ime naredne sezone. Radonjić je po dolasku u Atinu potpisao dvogodišnji ugovor i ima pravo na isplatu zarade za narednu sezonu. Panatinaikos je baš u tome zatezao i nije htio da isplati punu zaradu crnogorskom stručnjaku pa su tokom poneđeljka trajali pregovori atinskog kluba i trenerovog agenta.

SDNA koji je oduvijek bio blizak Panatinaikosu izvještava da će Radonjić dobiti polovinu zarade za seoznu 2023/24.

On će takođe biti u potpunosti isplaćen za aktuelnu sezonu. U narednim satima PAO će odlučiti o sudbini pomoćnih trenera kao i o tome ko će sada predvoditi ekipu.

Radonjić je imao dosta problema od kako je stigao u Atinu. Nije djelovalo da ga igrači slušaju, ređali su se loši rezultati, a neobično je bilo i kada je on javno rekao da mu igrač poput Dvejna Bejkona ne treba da bi on na kraju stigao u klub. Radonjić je najprije dobio podršku uprave, ali je posljednji ubjedljiv poraz od Olimpijakosa u Kupu Grčke sve prelomio i nekadašnji trener Budućnosti pakuje kofere.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve