Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Dejan Pepić privukao pažnju: Stigao poziv sa Malte, razmišlja i o domaćim izazovima

Sjajni ofanzivac imao je sjajne partije u dresu Kotorana, bio na meti nekoliko prvoligaša, pa je mnoge začudio potez kada je došao u Arsenal. Ipak, dolaskom Pepića Arsenal je počeo da pravi ozbiljniju priču, a upravo iskusni napadač umnogome je doprinio da tivatski tim bude ubojiti i da stigne do cilja

Dejan Pepić je kao najbolji strijelac Druge lige i napadač Bokelja neočekivano došao u tivatski Arsenal.

Pepić, Foto: Pobjeda.me

Sjajni ofanzivac imao je sjajne partije u dresu Kotorana, bio na meti nekoliko prvoligaša, pa je mnoge začudio potez kada je došao u Arsenal. Ipak, dolaskom Pepića Arsenal je počeo da pravi ozbiljniju priču, a upravo iskusni napadač umnogome je doprinio da tivatski tim bude ubojiti i da stigne do cilja.

Arsenal je znao da iznenadi timove iz vrha – Dečić, Bokelj, Jezero i Jedinstvo, pokazao da ima tim koji zaslužuje da bude u vrhu, a ne da se bori za opstanak, ali ono što je primarno jeste da su Tivćani stigli do cilja, a to je da će i naredne sezone biti u drugoligaškoj konkurenciji. Poseban pečat dao je Dejan Pepić, koji je partijama u dresu Arsenala skrenuo pažnju na sebe.

“Brojka od 13 golova i pet asistencija zaista govore da sam imao uspješnu sezonu. Drago mi je da smo ispunili cilj, možda na čudan način zbog prekida sezone zbog pandemije koronavirusa, ali svakako da bi i bez toga siguran sam ostali u Drugoj ligi”, kaže Pepić, koji je bio jedan od glavnih igrača Arsenala, a osim golgeterskog učinka, pomogao je mlađim igračima da se afirmišu.

Tivćani su posebno dobre partije pružali u nastavku sezone. Sve to dodatno je motivisalo ljude iz kluba, koji imaju ozbiljnije ambicije u novoj sezoni. Zato je jasno da je glavno pitanje šta će biti sa Pepićem.

“Imam nekoliko ponuda,kako iz Prve, tako i iz Druge lige. Imam vremena da razmislim. Pričaću sa svima, dobro razmisliti, pa ćemo da vidimo”, ističe Pepić, koji je imao završen transfer u Valeti.

“Trebalo je da otputujem na probu u Valetu sa Malte, ali za sada je to na čekanju, jer su granice zatvorene.”

Što se tiče Arsenala vjeruje da će imati još jači tim i da će Tivat imati klub koji će juriti Prvu ligu.

“Ljudi iz kluba imaju ozbiljne ambicije. Žele Prvu ligu, već se krenulo sa pojačanjima i to u liku igrača iz Prve lige. Vidjećemo, slijedi razgovor i sa njima oko produžetka saradnje i nadam se da će nam se interesi poklopiti”, objasnio je Pepić, koji je još jednom bio među najboljim ofanzivcima Druge lige.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve