Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Defanzivcu Barselone opljačkana kuća dok je gledao meč sa Valensijom

Umtitija je dočekalo neugodno iznenađenje kada se vratio kući i vidio da su vrata otvorena. Komšije su pozvale ranije policiju koja je već bila na adresi, a za razbojnicima se uveliko traga

Defanzivca Barselone Samjuea Umtitija na početku sezone muče povrede.

Foto: Goal.com

Umtiti je propustio veći dio prošle sezone zbog problema s povredom koljena, a ni ove sezone nije počeo kako je očekivao. Francuz se povrijedio na reprezentativnom okupljanju i van terena će biti oko dva mjeseca.

Ovom štoperu već mjesecima u Barseloni ne ide ništa od ruke, a pored problema u klubu zadesila ga je nova nevolja. Naime, španski mediji objavili su da je Umtiti bio na udaru pljačkaša.

Dok je gledao meč Barselone i Valensije nepoznati razbojnici su provalili u njegovu kuću i opljačkali je. Na sigurnosnim kamerama se vidi da se radi o četvorici pljačkaša koji su uspjeli da otvore sef i ukrali su sve što je iole vrijedno.

Umtitija je dočekalo neugodno iznenađenje kada se vratio kući i vidio da su vrata otvorena. Komšije su pozvale ranije policiju koja je već bila na adresi, a za razbojnicima se uveliko traga.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve