Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Dečić u Beranama traži izlazak iz krize

Dečić je definitivno u krizi. U ulozi domaćina nije slavio na posljednja četiri meča (dva remija i dva poraza), a priliku da koliko-toliko spasi prvi dio sezone ima na dva vezana gostovanja – Jezeru i Mornaru

Dečić je definitivno u krizi. U ulozi domaćina nije slavio na posljednja četiri meča (dva remija i dva poraza), a priliku da koliko-toliko spasi prvi dio sezone ima na dva vezana gostovanja – Jezeru i Mornaru.

Tuzani će pokušati u Beranama da naprave reakciju nakon šokantnog poraza od Jedinstva, kako ne bi dozvolili u samom finišu jesenje polusezone da Budućnost i Sutjeska dodatno ,,pobjegnu“. Ali, u taboru Dečića svjesni su da ih ne čeka lak posao.

Svjesni smo situacije i značaja utakmice. Nastojaćemo da dobro uđemo u meč, nametnemo svoj ritam, pokažemo da smo kvalitetniji iako je Jezero u dosadašnjem dijelu pokazalo da može sa svima da se nosi – kazao je mladi ofanzivac Tuzana Andrej Bajović.

Dečić u prvom krugu u ulozi domaćina nije uspio da savlada Jezero, koje, definitivno, po rezultatima posljednjih godina ne ,,leži“ timu iz Tuzi. Ipak, nakon mnogo prokockanih bodova, posebno u ulozi domaćina, Dečiću treba brejk.

– Znamo da je Jezero neugodno, da ima dobar tim i da nas čeka težak posao. Ali, daćemo sve od sebe da se vratimo sa cijelim plijenom i dodatno popravimo saldo u samom finišu polusezone – naglasio je Bajović.

Meč Meridianbet Prve lige počinje u 13 sati.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve