Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

De Laurentis napao Pirla: Neću reći da je idiot, ali treba da gleda svoja posla

Početkom oktobra zbog koronavirusa Napolitanci nijesu doputovali u Torino i tada je odlučeno da za zelenim stolom Juve dobije meč s 3:0, no usvojena je žalba gostiju nekoliko mjeseci kasnije, pa će se derbi igrati u 2021. godini

Predsjednik Napolija Aurelio de Laurentis odgovorio je Andrei Pirlu, treneru Juventusa, koji se požalio zbog toga što njegov tim mora da odigra utakmicu protiv Napolitanaca, iako je prethodno ista registrovana službenim rezultatom 3:0.

Početkom oktobra zbog koronavirusa Napolitanci nijesu doputovali u Torino i tada je odlučeno da za zelenim stolom Juve dobije meč s 3:0, no usvojena je žalba gostiju nekoliko mjeseci kasnije, pa će se derbi igrati u 2021. godini.

– Pirlo mora raditi svoje – trenirati ekipu, a takvim bi se problemima trebala baviti uprava kluba i nadležni stručnjaci, rekao je kontroverzni De Laurentis, pa je dodao:

– Neću reći da je Pirlo idiot, ali nije pravnik i ne razumije zakone. Imamo takvu stvarnost kao što je COVID i zakoni države koji su doneseni u skladu s novonastalom situacijom. Nijedan propis o sportskim takmičenjima ne može biti veći od državnog zakona. Neka svako radi svoj posao.

Pirlo je prihvatio odluku Apelacionog suda Italijanskog olimpijskog odbora, koji je poništio tri boda Juventusu i ukinuo bod kazne Napoliju, ali takođe je istakao ranije da je bilo i ekipa koje su zbog koronavirusa bile i teže pogođene od Napolija, ali da su svejedno dolazile na utakmice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve