Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

De Jong: Juventus je iznad Reala

De Jong, koji od ljeta postaje član Barselone u već dogovorenom transferu od čak 86 miliona, smatra da njegov tim ima teži posao nego što je bio u prošloj rundi kada je eliminisao Real (5:3)

Talentovani vezni fudbaler Ajaksa Frenki de Jong, nakon remija protiv Juventusa (1:1) u Amsterdamu, ocijenio je da je torinski tim trenutno iznad Real Madrida.

Foto: Joe.co.uk

De Jong, koji od ljeta postaje član Barselone u već dogovorenom transferu od čak 86 miliona, smatra da njegov tim ima teži posao nego što je bio u prošloj rundi kada je eliminisao Real (5:3).

“Ocijenio bih da je Juventus iznad Reala. Real je vrhunski klub, ali ove sezone nije na visokom nivou kao ranije, dok je Juventus bez sumnje jedan od favorita za osvajanje trofeja. Ipak, vjerujemo da možemo ponovo da prođemo veliki izazov”, rekao je de Jong za holandski Telegraf.

Ajaks će biti u revanšu oslabljen zbog suspenzije lijevog beka Nikolasa Taljafika.

“Željeli smo pobjedu, Juventus je dao dragocjen gol u gostima i neće biti lako u Torinu. Ipak, želimo da preokrenemo rezultat i već smo slično radili ranije. Rekao bih da su šanse 50:50”, naveo je Argentinac.

Revanš u Torinu na programu je 16. aprila.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve