Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

David Vilja na sudu zbog seksualnog uznemiravanja

Protiv Davida Vilje tužilaštvo države Njujork pokrenulo je postupak zbog seksualnog uznemiravanja službenice kluba za koji je igrao u Americi

Protiv Davida Vilje tužilaštvo države Njujork pokrenulo je postupak zbog seksualnog uznemiravanja službenice kluba za koji je igrao u Americi.

Foto: Guliver/Getty Images

Skajler Badilo je prije dvije godine došla kao pripravnica u Njujork Siti i tvrdi da je španski reprezentativac svakodnevno pipkao.

“Nadala sam se da će mi posao u tom klubu biti životna šansa. Umjesto toga doživjela sam da me Vilja svakog dana. Uz to, šefovi su na mene gledali kao dobar materijal za komedije, što je kod mene izazivalo gađenje. Uništili su mi snove”, rekla je Badilo.

Vilja je sa porodicom bio u Njujorku, ali ga to nije sprečavalo da se ponaša na neprimjeren način.

“Pričao mi je da me voli kad smo sami. Međutim, ako bi neko bio to, onda bi govorio da me ne voli. Čak je i njegovo dijete bilo na klupi za rezervne fudbalere, dok mi je govorio da me voli”.

Ispričala je jednu situaciju iz klupskih prostorija.

“Dok sam spremala opremu za trening, bila sam mu okrenuta leđima. Prišao mi je, stavio ruke na kukove i pritisnuo na zid. Tada mi je šapnuo da ne bi trebalo da se plaši muškaraca u gradu”, ispričala je Skajler Badilo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve